Szórakozás

Farm: Gergőnek nem lesz hol laknia, ha kiesik

Nincs hová mennie, hiszen felmondta az albérletét beköltözése előtt Dá­niel Gergő, a Farm játékának egyik legnagyobb esélyese. A nagyobb probléma, hogy a Brigivel kavaró szerelmes fiúnak a való életben alig van pénze, és milliós tartozás vár rá.

“Nekem tényleg létszükséglet a győzelem. Úgy költözöm be a Farmra, hogy a jelenlegi albérletemet felmondtam. Ha idő előtt kiesek, nem is tudom, hová tudnánk menni Kongóval, a kutyámmal. Végig kell játszanom, nincs más kiút. Egyik napról a másikra élek, ami 35 évesen nem annyira vonzó, pedig én is szeretnék már megállapodni. Szóval van, ami motiváljon”

– mondta a Blikknek még beköltözése előtt Gergő, aki tartozásáról is beszélt.

“Négy évet jártam a gödöllői egyetemre H-menedzsment szakra, de végül nem írtam meg a szakdolgozatomat, és nem tettem le az államvizsgámat. Ám ezt a négy évet finanszírozni kellett valamiből, ezért vettem fel diákhitelt, amit a mai napig nem fizettem vissza. Szerintem az összeg a kamatokkal együtt elérheti a négymillió forintot. (…) Arra nem maradt, hogy a diákhitelt törlesszem, bevallom, ki sem nyitottam a borítékokat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik