Szórakozás

Schobert Norbi jól bírja a nőuralmat

A fitneszguru a Blikknek árulta el, mennyire viseli jól Nagy Duett-beli partnere, Keresztes Ildikó szigorú mentorkodását; az énekesnő ugyanis nem tűr semmi lazsálást a felkészülés során.

“Néha tényleg olyan, mint egy kiképzőtiszt, de mivel ő is csak egyszerűen olyan maximalista, amilyen én vagyok, teljesen alávetem magam neki. Úgy szokott rángatni a próbákon, mint egy rongybabát, húz-von a ruhámnál fogva, hogy megmutassa, mikor mit kell csinálni. Nem is csodálom, hogy nincs más választása, hiszen a szöveg és a zene mellett azért itt rengeteg más dologra is figyelni kell, nemcsak a koreográfiára, de a ruhára és a kellékekre is. (…)

Az erős nőket megszoktam, hiszen Réka is az, de Ildikó tényleg nagyon kemény. Otthon én vagyok a főnök, itt azonban Ildikó, de nem is csoda, hiszen ebben az egészben neki olyan tapasztalata van, amely miatt nem is lehetne ez másképpen. Persze azért néha én is eléggé szigorú vagyok vele, főleg amikor a szövegtanulásról van szó, abban ugyanis Ildikót kell rendszabályozni néha” – mesélte Schobert Norbi, aki mindezek ellenére nagyon örül, hogy Ildikót kapta társául a műsorban.

“Mind a ketten hiperaktív „bohócok vagyunk, akik tudják, hogy a színpadon csak akkor lehetnek igazán lazák, ha rengeteg munkát tesznek a produkcióba. Ehhez igazán jár a szigor is” – mondta el az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik