Szórakozás

Rettegnek Kozso teaházának szomszédai

Mint megírtuk, a Zöld Teknős Barlangja tulaját, Kozsót egy volt alkalmazottja áram- és vízlopással vádolta meg, és elmondta: sokszor megkukacosodott vagy bepenészedett a teafűvel szolgálták ki a vendégeket. Az énekes teázóját kedden rendőrök és a vízszolgáltató emberei szállták meg, vizsgálatokat folytattak.

Nagyon haragszanak a lakók Kozsóra, ugyanis a Jókai utca sarkán lévő intézmény tulajdonosa állítólag 3 millió forinttal tartozik a lakóközösségnek, a NAV-nak és a banknak való 260 milliós tartozás részeként. Ugyanakkor félnek is tőle az emberek. A Blikknek sikerült több lakóval is beszélni a házból, akik most attól rettegnek, nekik kell majd kifizetni a hátralékot – sok társasházban ugyanis bevett szokás, hogy a tartozásokat a rendszeresen fizető lakókon hajtják be. A hírek szerint ha a zenész teázója befuccsol a balhék miatt, már készül a következő sarkon nyíló új teaháza. Ablakai még be vannak deszkázva, de az ajtón lévő kiírás szerint hamarosan kinyithat.

“Idős ember vagyok, nem szeretném, ha bajom lenne, este gyakran későn járok haza. Óriási a felháborodás a házban, mert a közös képviselő soha nem kérdezte meg senki véleményét, mit szólunk az üzlethez. Szépen növekedett a tartozása, most 3 milliónál tartunk, ő pedig luxus­utakra jár. A végén majd velünk fizettetik meg a tartozását, ő meg dőzsöl tovább”

– nyilatkozta a bulvárlapnak egy névtelenséget kérő szomszéd.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik