Szórakozás

Gyerekszépségversenyen indul Hajdú Péter felfedezettje

Hajdú Péter új TV2-s műsora, a Showtime „Mizu” rovatában Csinszka, Ada és Anna – a Kismenők ex-versenyzői – hétről hétre kifejtik a véleményüket a legfontosabb közéleti kérdésekről és az élet nagy dolgairól. Az egyik kislány, Csinszka máris elkezdte építi a karrierjét: hamarosan egy gyerekszépségverseny döntőjén fog szerepelni.

“Nagy lehetőségként éljük meg, hogy Hajdú Péter meglátta Csinszkában a tehetséget, és állandó vendégnek kérte fel a műsorába. A lányom nagyon élvezi a szereplést, jó volt a fogadtatás, kíváncsian várjuk a többi adást is”

– mondta a 24.hu-nak a büszke anyuka, Viki, aki elárulta: Csinszkának két forgatás között sem kell lemondania a kamerákról.

Fotó: Little Miss Hungary
Fotó: Little Miss Hungary

“Még a Kismenőkbe való jelentkezés előtt részt vettünk egy gyerekszépségversenyen, a szervezőn, Bartalovics Ildikón keresztül jutottunk el a TV2-höz is. Jövő hétvégén ennek a versenynek, a Little Miss Hungary-nak lesz a döntője, már nagyon készülünk rá. Bízunk benne, hogy Csinszka jól fog szerepelni, de akkor sem leszünk csalódottak, ha nem jut be a döntőbe, hiszen imádja a fotózást, a kifutót, a szép ruhákat és a sminket. Mi már attól boldogok vagyunk, hogy ilyen közegben lehet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik