Szórakozás

Medveczky Ilonát eljegyezték

A 75éves táncművész tavaly év végén még arról számolt be boldogan, hogy az interneten megismerkedett egy férfival, akivel 60 év után először csókolózott. Medveczky Ilonát egy bálra is elkísérte a 60 év körüli István, azóta viszont véget ért a kapcsolatuk.

A szerelmem, István, akit én csak mezítlábas királyfinak nevezek, eltűnt, itt hagyott. Fogta magát, és az üzlettársaival együtt elment Ausztráliába szerencsét próbálni. Villámcsapásként ért a hír, hiszen az elmúlt három és fél évet – ha csak virtuálisan is az interneten – együtt töltöttük.

– mesélte a Storynak Ilona, akit máris egy másik férfi környékezett meg.

A dúsgazdag montreáli ingatlanügynök már évtizedekkel ezelőtt kiszemelte magának a táncosnőt, de akkor visszautasítást kapott. Most azonban újabb kísérletet tett, és megkérte Ilona kezét – pontosabban egy emberét küldte el Magyarországra, hogy feltegye helyette a nagy kérdést, ám ezúttal szerencsével járt, Medveczky elfogadta a gyűrűt.

Az elmúlt évtizedekben végigkísérte az életemet, rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Közben meg is nősült, ám a felesége végig abban a tudatban élt, hogy a férje igazából engem szeret. Most Aurél megözvegyült és úgy gondolta, hogy itt az ideje annak, hogy újra megkérje a kezem. Csupán egyvalami lehet akadály. Aurél 90 éves. Így nem tudom, hány boldog esztendő adatik meg nekünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik