Szórakozás

Palik László főállású apa lesz

Mint megírtuk, jövő héttől Marsi Anikó és Gönczi Gábor köszöntik majd a TV2-n a Tények nézőit. Anikó hét év kihagyás után tér vissza a képernyőre, a műsorvezetői munka miatt egyedül költözött vissza Magyarországra, családja külföldön marad. Férje, Palik László és két fia mindenben támogatja.

“Nem forgattam fel a családi életünket! Hoztunk egy közös, családi döntést! Hosszas beszélgetések után, mi négyen, egységesen igennel szavaztunk a megtisztelő felkérésre. Ez egy közös döntés, aminek minden következményét közösen vállaltuk és viseljük. (…) A családom most nem jön haza. Én fogok ingázni a következő két hónapban, aztán jön a nyári szünet, amikor úgyis mindig itthon voltunk, és ez most sem lesz másként. Utána meg majd meglátjuk. Ma egyszerűen nem tudjuk még ennél pontosabban megmondani, hogy melyikünk hogy bírja a távollétet. Úgy döntöttünk, hogy ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor odaérünk”

– mondta a Borsnak Marsi Anikó, majd hozzátette: volt kenyéradójától, az RTL Klubtól nem kapott ajánlatot, csak a TV2 kereste meg.

Szerdai számában a Blikk arról ír, hogy Palik László egy ideig főállású apuka lesz.

“A gyerekek hozzászoktak, hogy az édesanyjuk mindig velük van. Most Laci figyel majd rájuk. Hozzáteszem, a három fiú között remek a kapcsolat. Laci elkísérte a suliba, fociedzésre vitte őket, bicikliztek, kirándultak, vasárnaponként pedig az egész család együtt futott. Lacira hárul a napi rutin, de biztos vagyok benne, hogy megoldja. Még a főzést is, bár azért azt nem állítanám, hogy túl otthonosan mozogna a konyhában… Ám nem féltem őket, feltalálják magukat”

– nyilatkozta a család egy közeli ismerőse a bulvárlapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik