Szórakozás

Rettegjenek az utakon: Kiszel Tünde autót vesz

Kiszel Tünde húsz évvel ezelőtt szerzett jogosítványt, egyetlen percet sem vezetett oktató nélkül, de most volán mögé akar ülni.

“Szoktam mondani, hogy BMV-vel közlekedek, mert busszal, metróval és villamossal járom Budapestet. A városközpontban lakom, így nekem a legtöbb hely sétatávolságra van, nem degradáló felszállni a tömegközlekedésre, így legalább kedves emberekkel is találkozom akik szeretnek, és taxizni is szoktam időnként. Mostanában azonban egyre többször hívnak meg sztárvendégként vidékre különböző rendezvényekre, és Donatellában is megvan az igény, hogy eljárjunk kirándulni, ehhez pedig azért jó lenne egy autó”

– mondta a 24.hu-nak Kiszel Tünde, aki tényleg komolyan gondolja az autóvásárlást: már több márkát is kipróbált, az eddigi kedvence egy komolyabb japán terepjáró. Ahhoz azonban, hogy hasznát is vegye, előbb van néhány hivatalos teendője.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Húsz évvel ezelőtt szereztem meg a jogosítványomat. Akkor elég ügyes voltam, minden elsőre sikerült, de soha nem vezettem az autósiskola után, azóta már le is járt a jogsim. Most újra neki kell állnom az érvényesítésnek, egészségügyi vizsgát kell tennem, és valószínűleg azért pár órát is veszek majd egy oktatótól, úgyhogy mindenki megnyugodhat. Ígérem, nem fogok balesetet okozni”

– tette hozzá a naptárdíva, akinek szavai azért nem teljesen biztatóak a fővárosban közlekedők számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik