Szórakozás

Szövetkezett Demjén Rózsi és Ákos

Ákos új középlemeze holnap, 2016. április 26-án kerül a boltok polcaira. Az UGYANÚGY(EP) a címadó dal hat verziója mellett két vadonatúj szerzeményt vonultat fel. Az egyik új szám a Helyreigazítás, amelyhez Ákos felkérésére Demjén Ferenc adta a hangját. A két zenész négy éve együtt kapott Kossuth-díjat, most közösen vágnak vissza a véleménysajtónak a rendhagyó duettel, amellyel főként a „Telekom-princípium”-botrányra reagálnak.

“Reménykedünk, hogy a cím magáért beszél. Ugyanaz az ember vagyok, aki voltam. Az, hogy igyekeztek másmilyennek lefesteni, az nem az én bűnöm. Nem tehetek róla! (…) A könnyűnek is mondott műfaj képviselői közül Demjén első és egyetlenként állt ki mellettem a tavalyi év végén, és ez nagyon jól esett nekem. Akkor telefonon is beszéltünk. Több fogadalmat is tettem ennek kapcsán. Az egyik az volt, hogyha ezt sikerül frappánsan egy dalban megfogalmazni, akkor meg fogom kérni, hogy énekeljen a számban, majd egy olyan középrészt írtam a dalhoz, amelyben utalás is van a munkásságára”

– mondta Ákos a Class FM-en, és hozzátette, a Helyreigazítás című dal összefoglalja azokat a tanulságokat, amelyeket levont a botrány kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik