Szórakozás

Megint gond van Damu kislányának elhelyezése körül

Két hete született meg Damu Roland és neje, Edina kislánya, aki az orvosok szerint anyja alkoholiznusa ellenére teljesen egészséges. A kicsi szépen fejlődik, hamarosan eléri a két kilót is, ezért a kórház napokon belül hazaengedné, csak éppen azt nem tudni egyelőre, hogy Maya hova kerül.

A gyámhivatal már korábban megvonta az anyától a szülői felügyeleti jogot és eddig úgy volt, hogy a baba Edina nővéréhez kerül, de a hivatalok még mindig nem rendezték az ügyet, így félő, hogy Damu kislánya intézetbe kerül. A nagymama, Ica néni most azért szaladgál hivatalról hivatalra, hogy rendeződjön unokája elhelyezése.

Nem tudnak semmiről az érdi gyámhivatalban. Pedig a baba gyönyörűen szopik, már egy kiló kilencven deka. Tökéletesen egészséges, a héten, ha elérte a két kilót, ki is adnák, csakhogy senki nem tudja, ki és hová viheti. Maját a kórházban sem tarthatják a végtelenségig, hiszen nem arra való a szülészet. Attól félünk, hogy az lesz a vége, hogy intézetbe viszik az unokámat, amíg folyik az aktatologatás

– mesélte a Blikknek az aggódó nagymama.

Eközben Edina már azt tervezi, hogy mire visszakapja gyermekét, addigra az apukával közösen nevelhetik Mayát, a nő ugyanis szeretne békülni Rolanddal.

“Rolanddal már azt is közölte, szeretné, ha visszaköltözne hozzájuk, és újra egy család lennének. Nagyon nehéz helyzetbe hozta ezzel Rolit, mert a szíve szerint nem is lenne nehéz döntés ez, ám az elmúlt hónapok történései miatt nem hagyhatja figyelmen kívül a józan eszét. Roli nem mondott még igent, úgyhogy az elkövetkezendő hetekben dől majd el minden” – mesélte a Borsnak egy ismerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik