Szórakozás

Százmilliós tartozást rejteget Kozso

Kozso-luxusautoja(960x640)(1).jpg (kozso, )
Kozso-luxusautoja(960x640)(1).jpg (kozso, )

Kozso fényűző életet él. Hatalmas házban lakik Sződligeten, több ingatlanja van a belvárosban, jól menő teázóval büszkélkedhet, luxusautókkal jár, körbeutazza a világot, s imádják a rajongói. Ez azonban csak a felszín: az énekes elképesztő tartozást halmozott fel, pénzt vár tőle többek között az adóhatóság, a bank, a társasháza és más magánkövetelők. A teljes tartozása a hivatalos papírok szerint meghaladja a 260 millió forintot – írja a Blikk.

A Szomorú szamuráj című dal előadója nem reagált a bulvárlap megkeresésére, ügyvédje pedig csak annyit közölt, hogy az összeg nem ennyire magas, Kozso csak a NAV-nak tartozik huszonvalahány- és egy másik követelőnek pár millióval.

Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hírt, miszerint áramlopás miatt feljelentést tettek a szolgáltatónál Kozso ellen. Az énekes egykori alkalmazottja ráadásul megdöbbentő dolgokat mesélt az énekes teaházának állapotáról: penészesek voltak a falak és a polcok egy árvíz miatt, a teafűben kukacok tekeregtek, az edények között pedig egerek futkostak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik