Szórakozás
Kasza Tibi (Array)

Kasza Tibi minden vagyonát megosztja testvérével

24.hu
24.hu

2016. 04. 21. 08:35

Korábban a témában:

Az énekes mellett már karrierje kezdetén is ott állt a bátyja, a Kasza testvérek pedig azóta is közösen viszik üzleteiket. Mostanában  ráadásul elég jól megy a szekér, Tibinek egyre nagyobb a rajongótábora, állandóan képernyőn van és a fellépésekből sincs hiánya, a pénz miatt mégsem volt soha, testvére és közte nézeltérés.

Tudom, hogy ez nagyon ritka, köztünk azonban mind a mai napig nincs enyém vagy tied. Mindenünk, amink van, közös, minden megkeresett forint kivétel nélkül, és nem is éreztetjük soha a másikkal, hogy többet vagy kevesebbet tesz valamiért, mert mi mindent együtt érünk el. Minden egyes cégemben ügyvezető Gabi, valamennyi koncert szervezésében, egyáltalán mindenben részt vesz, tehát az egész birodalmat úgy építettük fel, hogy mindenünk közös

– mesélte a Borsnak Kasza, aki azt is elárulta, hogy miért lett ilyen szoros a kapcsolata bátyjával.

“A testvéremmel gyerekkorunk óta nagyon egymásra va­gyunk utalva, mert a szüleink elváltak és édesanyánkkal hárman éltünk. Hamar megtanultuk, hogy csak egymásra számíthatunk, együtt küzdöttünk meg a nehéz helyzetekkel. Édesanyám mindent megtett értünk, amit az ereje engedett, de így is rettentő nehéz körülmények között nőttünk fel. Anyu rengeteget dolgozott, így mi a bátyámmal mindig egymásra vigyáztunk, amiből rendkívül erős kötődés, jó értelemben vett egymásrautaltság alakult ki. Mindig megrökönyödve hallgatom azokat a történeteket, amikor testvérek összevesznek és évekig nem állnak szóba egymással, számomra ez elképzelhetetlen.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Mentőkhöz menekült az elkószált 14 éves kutya

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.