Szórakozás

Mádai Vivien retteg az újabb szülés utáni depressziótól

A műsorvezető első terhessége előtt nagycsaládról álmodozott és alig várta, hogy édesanya legyen, ám kisfia érkezése után depressziós lett. Mádai Viven már a szülést is nehezen élte meg, utána pedig megfogadta, hogy nem vállalkozik többet mindarra a borzalomra, amit akkor átélt.

Zénó ma már két éves és habár a kicsi még most sem alussza át az éjszakákat, Vivien már máshogy látja a helyzetet. Férjével úgy döntöttek, hogy bővítik a családot, a szüléstől és a depressziótol való félelem azonban még mindig ott van a tévésben.

“Nagyon félek attól, hogy megint depressziós leszek, mert sokat olvastam róla, és aki egyszer depressziós volt, egyébként hajlamos arra, hogy másodszorra is. Soha többé nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, mint akkor. Annyira szélsőséges érzések voltak bennem, hogy azt soha többé az életben nem szeretném megtapasztalni. Igen, félek tőle. Félek attól, hogy milyen lesz a szülés, de nem tudok mást tenni, csak bizakodom, hogy még egyszer az élet nem sodor ilyen helyzetbe” – mondta Mádai.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik