Szórakozás
kulka jános (Array)

Kulka János állítólag már beszél

24.hu
24.hu

2016. 04. 19. 06:40

Kulka állapota napról napra javul. A műtét sikeres volt.
Korábban a témában:

Nap, mint nap újabb hírek érkeznek az agyi infarktuson átesett színész betegágyáról. A család részletekbe menően nem számol be Kulka János állapotának alakulásáról, ám a színészkollégák és más szemtanúk örömmel mesélnek arról, ha valamilyen javulást vagy fejlődést tapasztalnak.

Eddig az derült ki, hogy az 57 éves színész magánál van és érzékeli a körülötte zajló eseményeket, ám kommunikálni csak a szemével tud. A Bors informátora szerint azonban Kulkának már sikerült megszólalnia, igaz egyelőre csak az egyszerűbb szavak megformálásával boldogul. A napilap arról is beszámol, hogy a színésznek csak az egyik oldala működik rendesen, viszont már magától átfordult ágyában.

Ha a részletekben ugyan vannak is ellentmondások, az biztos, hogy a színész állapota javul. Mindezt az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai erősíteték meg egy hétfői közleményben.

Kulka János színművész tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul. Az időablakon belül sikeres stroke ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.