Szórakozás

Kulka János állítólag már beszél

kulka jános (Array)
kulka jános (Array)
Kulka állapota napról napra javul. A műtét sikeres volt.

Nap, mint nap újabb hírek érkeznek az agyi infarktuson átesett színész betegágyáról. A család részletekbe menően nem számol be Kulka János állapotának alakulásáról, ám a színészkollégák és más szemtanúk örömmel mesélnek arról, ha valamilyen javulást vagy fejlődést tapasztalnak.

Eddig az derült ki, hogy az 57 éves színész magánál van és érzékeli a körülötte zajló eseményeket, ám kommunikálni csak a szemével tud. A Bors informátora szerint azonban Kulkának már sikerült megszólalnia, igaz egyelőre csak az egyszerűbb szavak megformálásával boldogul. A napilap arról is beszámol, hogy a színésznek csak az egyik oldala működik rendesen, viszont már magától átfordult ágyában.

Ha a részletekben ugyan vannak is ellentmondások, az biztos, hogy a színész állapota javul. Mindezt az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai erősíteték meg egy hétfői közleményben.

Kulka János színművész tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul. Az időablakon belül sikeres stroke ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik