Szórakozás

Nagy Duett: Berkiéket a szakadék széléről húzták vissza a nézők

Az este elsőként színpadra lépő párosa Debreczei Zita és Biga voltak, akik Bruno Mars slágerével azonnal 29 pontot gyűjtöttek be, a zsűri egyöntetű véleménye szerint pedig sokat fejlődtek és lazultak az első alkalomhoz képest. Cookyt megvették, igaz a francia rádiós nagyjából mindenkiért oda volt.
A sok dicséret mégsem volt elég, az utolsó hajrában csúnyán alul maradtak, a nézők szavazatai nélkül pedig ők búcsúztak ezúttal a versenytől.

A második kieső páros: Debreczeni Zita és Biga lett.

Keleti Andi ez alkalommal már szintén jobban érezte magát, hiszen a múltheti ágyban fekvéshez képest, most legalább már megmozdulhatott a mikrofon mögött. Duettpartnerével, Peter Srámekkel Kállay Saunders András cuki, May baby-jét énekelték el.  A próbákon még néhány héliumos lufit is bedobtak, a szlovák srác pedig azzal biztatta a táncost, hogy a gázzal jobb a hangja.

Növényi Norbit valószínűleg az összes férfi irigyelte a stúdióban és a képernyők előtt, mert mestere, Nika szexi bőrszerkójáról nem lehetett levenni a szemeket. Cooky szerelmes lett, Majka pedig szívesen cserélt volna a birkózóval, akit öt nő akart meggumibotozni…

Demcsák Zsuzsa nagyon boldog volt, hogy baráti köre bulihimnuszát, a Neoton Holnap hajnalig című számát énekelhette Pál Dénessel, miközben még Csepregi Éva is őket figyelte a közönség soraiból. Kasza szerint kicsit fura volt, hogy Dénes megszólalt férfihangon, majd Zsuzsa is ugyanazon a hangon, de koreográfiájukra is kaptak néhány kritikai észrevételt. Szuláknak például Karel Gott és a ’77-es táncdalfesztivál jutott az eszébe.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás nagyon nehezen boldogultak az Álomhajó rap betéteivel. Majka nem értette, hogy Hevesi miért próbálkozik a Sztárban sztár után megint a rappel, hiszen már akkor sem ment neki. Kasza Tibi még azt is megkérdezte Edináéktól a produkció után, hogy volt-e alkalmuk találkozni az élő adás előtt, mert szerinte nagyon nem voltak összhangban.

Lola és Markó Robi között ellenben nagyon is működött a kémia, miközben Kylie Minogue és Robbie Williams közös számát énekelték. Ők is sokkal felszabadultabbak voltak, mint előző héten. Szulák szerint izott az erotika, Tibi pedig azt is látta, hogy Robinak néha elkalandozott a keze az énekesnőn.

Dér Heniék annak ellenére se tudtak túl sok pontot összegyűjteni, hogy Kasza Tibitől még plusz pontot is kapott a születésnapja miatt. A páros teljesítménye erősen visszaesett debütáló produkciójuk után, Kucsera Gábor csak vergődött a Tankcsapda Mennyországában. Mindenki egyetértett abban, hogy az előadást Heni vitte a hátán.

Rubint Réka és Pintér Tibor párosa ellenben megkapta az este első maximális pontszámát. Ők a Dirty Dancig betétdalával álltak színpadra és még a a nagy emelés is összejött nekik. Igaz, csak második próbálkozásra, és csak egy kis toporgás után. És persze amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a háromgyerekes fitneszanyuka fehér tangáját is megvillantotta pörgős ruhájában. Szenzációs produkció volt.

Berki Krisztián teljesítménye csak arra volt elég, hogy a mezőny végén kullogjanak. Hiába adott bele mindent Fésűs Nelly, Krisztián hangjának az sem segített, hogy ezúttal magyarul énekelhetett. Azt viszont megmutatta, amiben jó és lenyomott néhány fekvőt a színpadon nagyon rövid arany shortjában. Szuláknak azonban ez nem volt elég a boldogsághoz, Kasza pedig annyit mondott az előadás után: “se kép, se hang”.

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó felpörgették a stúdiót, ők is megkapták a 30 pontot. Jelmezük már önmagában is megért egy misét, de Norbinak még az is sikerült, hogy szinte tisztán végigénekelje a Beatrice nótáját. A nyolc óra munka tehát nagyon bejött a fitneszgurunak, és még Kasza Tibi epés megjégyzésén sem sértődött meg: “Olyan jól áll a munkásruha, hogy lehet, egyszer ki kellene próbálnod, milyen az.” A vicc után a zsűritag azt is hozzátette: “A Schobert család nem szorongani jött ebbe a műsorba.”

A sort Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter zárta a Grease slágerével, igaz a híradós nagyon kifulladt a tán-ének kombótól. Kasza folyton szőlőcukrot ajánlgatott neki, de Szulák is viccesre vette: “Csodás volt, annak ellenére, hogy látszott, hogy mindjárt elviszi a mentő.” Ettől függetlenül ők is megkapták a maximális pontszámot.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik