Szórakozás

Küzdenek az orvosok, hogy Kulka János újra beszélni tudjon

Kulka János életmentő műtéten esett át kedd éjszaka, családja pedig szerda délelőtt közleményt adott ki, melyben azt ígérték, később tájékoztatást adnak a színész állapotáról. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas művész agyi infarktust, azaz sztrókot ka­pott, és mivel az agyi eret elzáró vérrögöt sikeresen eltávolították, orvosai bíznak a teljes felépülésében.

A 57 éves Kulka János túl van az életveszélyen, állapota már stabil, ám a Blikk szerint orvosai azért küzdenek, hogy újra tudjon beszélni. A színész betegségén átesők közül sokan maradéktalanul felépültek, mások viszont beszédképességüket, egyensúlyérzéküket vagy látásukat nem nyerték vissza.

A Bors munkatársa a kórház bejáratánál találkozott Kulka János nővérével, Kulka Janinával, aki megrendülten nyilatkozott:

“Nem tudunk többet mondani, mint ami a közleményünkben van, hiszen még nincs változás az állapotában. Ar­ra kérünk mindenkit, hogy drukkoljon, hogy küldjön nagyon sok pozitív energiát a testvéremnek! Az orvosok szerint az első 24–48 óra vízválasztó, utána bizto­­san többet tudunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik