Szórakozás

Farm: Brigi megmentette Attilát a párbajtól

A Farm legirritálóbb lakója ezúttal sem lett kiválasztott. A legtöbb jelet magáénak tudható Attila és Sanya közül ugyanis a heti gazda a fitneszimádó Mr. Budapestet, Sanyát küldte párbajozni. Indoklásában Brigi elmondta, biztos abban, hogy Attila Norbit választotta volna, azt pedig nem szeretné, hogy a jelenleg sérült fiúnak ilyen állapotban kelljen megmérettetnie magát.

Ami még történt:

  • Gergő és Brigi kapcsolata egyre komolyodik; a különszobát birtokló lány most már szeretné, ha Heni helyett a tanya macsójával is aludhatna együtt egy-két éjszakát.
  • A malacok továbbra is übercukik, nem véletlen, hogy a farmerek is odavannak értük. Annyira, hogy még egy “visítóként” elnevezett játszóteret is készítettek az apróságoknak. IDE kattintva szabad elolvadni tőlük.
  • A lányok nagyon élvezték a napsütést,  így amíg a fiúk és Dóri dolgozott, egy csapatos topless napozást rendeztek az udvaron, ahogy ezt lejjebb mi is megmutatjuk.
  • Brigi liberális elvei nem váltak be a gazdaságban. Dia és Cinti napi lazítása végképp kiverte a biztosítékot a heti gazdánál, így ebből szép kis vita kerekedett a vacsoránál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik