Szórakozás

Vastag Tomi nyugodtan készül az apaságra

Vastag Tomival manapság leginkább a színházban találkozhatnak a nézők, ahol a leendő apuka a híresen nőfaló jazz-zenész, Frank Sinatra bőrébe bújik, immár három esztendeje. A darabról, és az életében bekövetkező nagy változásról az énekes a Story Extra kamerái előtt beszélt.

 “Sem, hogyha csak színházzal foglalkoznék, sem pedig, hogyha csak a rockzenével, vagy a popzenével, az nem volna eléggé kielégítő. A popzene és a rockzene az egy viszonylag kaotikusabb, káoszosabb világ, ahol a saját magad főnöke vagy. Annyit dolgozol, amennyit te akarsz. Ellentétben a színház az egy rendszer” – meséli az egykori x-faktoros, aki hisz abban, hogy mindenki életében szükség van rendszerre; úgy érzi, az övét viszont éppen szóló karrierjének rugalmassága teszi kiegyensúlyozottá. 

 “Ideje az embernek mindig arra van, ahogyan szeretné, és Frank Sinatrát tudnám idézni, hogy majd alszom, ha meghaltam. Akkor lesz rá elég időm. Az együtt töltött időnek nem is a mennyisége, hanem a minősége, a milyensége számít szerintem” – véli az énekes, aki meglepő nyugalommal várja első gyermeke érkezését. 

“A boldogság az nem egy állapot, hanem az egy döntés. És hogyha én azt döntöm el az életemben, hogy a megbirkózandó feladatokkal és azokkal, amik történek velem az életemben azokat én úgy látom, hogy ezekből én, hogy fogok tanulni, hogy leszek jobb ember, és hogy visznek előre ezek a dolgok, akkor azt gondolom, hogy boldog ember leszek. Ha mindenben a nehézséget látom, azt hogy ez miben fog vissza, vagy miben nem, akkor pedig egy szomorú ember leszek.” 

Olvasói sztorik