Szórakozás

Áll a bál Schobert Norbiék medencéje miatt

Schobert Norbi (Array)
Schobert Norbi (Array)

Néhány nappal ezelőtt jelentkezett a Facebookon Schobert Norbi egyik állítólagos szomszédja, aki egy hosszas bejegyzésben írta le, miként engedi ki szerinte a fitneszguru a medencéjének vizét az utcára és mások telkeire. Csaba egy képet is mellékelt a néhány nappal ezelőtti állapotokról.

“Kedves Schobert Norbert! Először is elnézést kérek, szomszédom, mert kiabáltam veled, és a medencédet tisztító emberekkel április 01.- én. Kiabáltam, mert elvesztettem a fejem, és elvesztettem a fejem, mert nem tudtam nyugodtan fogadni, amint a medencétek vizét kiengeditek az utcára, az szabadon folyjon lefele a szentendrei hegyoldalon, utcán, árkon-bokron. Folyjon valahová, jó messzire el tőletek, másnak a telkét áztassa, vagyis az enyémet. Ugyan hány köbméteres a medencétek? Mert a vegyszeres víz lehetőleg ne a ti telketeken pusztítsa ki a fákat, ne a ti telketek ázzon el, és a ne a ti házatok csússzon meg, hanem másé. (…) Amikor a medencét építetted, vajon gondoltál- e arra, hogy mit kell normális esetben csinálni a vízzel? Vagy csak azt láttad, milyen klassz lesz fotókat posztolni az Internetre, hogy milyen vagányul lubickol a család. (…) Annyit hangoztatjátok, mennyire fontos az egészség, de kérem, az egészség nem csak egészséges szálkás testet jelent, hanem egészséges lelket is, amikor az ember harmóniában próbál élni a környezetével, szomszédjaival. Hát erre még edzenetek kell, úgy látom.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A 24.hu megkereste Schobert Norbit, aki készségesen reagált szomszédja, Csaba állításaira.

A fitneszguru elmondta: az állítólagos szomszéd – akit eddig nem ismertek személyesen – állítása több szempontból sem igaz. Medencéjüket már ősszel téliesítették egy karbantartó cég munkatársai, így hónapok óta nincs benne víz. Norbi mégis sejti, hogy mi hozhatta ki a sodrából a férfit.

“Amit láthatott, az kis mennyiségű víz, amely abból származott, hogy a karbantartó cég három munkatársa néhány napja magasnyomású slaggal fél perc alatt lemosta a medence takarófóliájára rátapadt szennyeződéseket. Ez kevesebb vízmennyiség, mint amikor az ember az autóját mossa le a kertben. A medencét egyébként nem mi építettük, hanem így vettük a házzal együtt több mint tíz évvel ezelőtt”

– mondta Norbi, aki szíve szerint rendőrt hívott volna a helyzet rendezése érdekében.

“Az úr minősíthetetlen hangon ordított Rékával és a három munkással, válogatott szitokszavakkal illette őket. Amikor megkérdeztem, hogy mi a probléma, nem tudott rá egyértelmű választ adni. Felajánlottam, hogy hívjunk ki rendőrt vagy közterületeseket, ám erre közölte, hogy nincs rá szükség és elvonult. Az elmúlt tíz év alatt amióta itt lakunk, eddig soha nem volt konfliktusunk egyik szomszéddal sem, néhányukkal baráti, összejáró viszonyban vagyunk. Nem tudom hova tenni ezt a felháborodást.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik