Szórakozás

Farm: Tönkretette a maffia Norbi életét

Norbi a Farmban sikeremberré nőtte ki magát, a játék legjobbjának is választották. A való életben azonban nem volt ilyen szerencsés: számos kudarccal kellett szembenéznie korábban Franciaországban.

“Egy kürtőskalácsot és lángost árusító helyet akartunk csinálni, ilyen ugyanis nem volt Párizsban. Rengeteg pénzt beleöltünk, hogy megvalósuljon, meg is kaptunk minden engedélyt. Elvileg nem volt akadálya, hogy elinduljon a mi kis magyaros bódénk, egy dologgal azonban nem számoltunk. Komoly konkurenciát jelentettünk a már létező helyeknek, főleg az utcai kajásoknak, amelyek nagy része arab kézben van a fővárosban. (…) Ellehetetlenítettek minket. Hiába harcoltunk, fel kellett adnunk. A büfésmaffia megakadályozta, hogy egy kis lángosos-kürtőskalácsos bódéval érvényesüljünk, így elég komoly anyagi bukás volt ez számunkra”

– mondta a Blikknek még beköltözése előtt Norbi, aki nem mondott le arról, hogy külföldön érvényesüljön.

Norbi testvére és sógora azóta Svájcban kezdett új életet, édesanyja pedig Németországban dolgozik. Nagy álma, hogy ha megnyeri a 20 milliót, akkor újra próbát tegyen Nyugat-Európában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik