Szórakozás

Be vannak gyulladva A Nagy Duett amatőrjei

Felépült A Nagy Duett díszlete, a műsorban résztvevő 12 ismert páros már azon a színpadon gyakorol, ahol vasárnap élesben kell fellépnie. A versenyzők fele nyilvánosan még sohasem énekelt, az évtizedes lemaradást a sok próba sem tudta behozni.

“Reggel óta zajlik élesben a próba, már a végleges díszletben, kamerák előtt nézzük meg a produkciókat. Feszített munka ez a stábnak és a versenyzőknek annak az érdekében, hogy vasárnap a lehető legjobb végeredményt láthassák a nézők. Eddig semmilyen váratlan esemény nem történt azon kívül, hogy némely szereplő torkán milyen bizarr hang jön ki. Bizony azok a hírességek, akik nem énekesek, nem véletlenül nem vállalkoztak eddig ilyesmire”

– mondta a 24.hu-nak Árva László, A Nagy Duett kreatív producere.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A showműsorban énekesként is bemutatkozik Berki Krisztián, Keleti Andrea, Kucsera Gábor, Debreczeni Zita, Rubint Réka, Demcsák Zsuzsa, Schobert Norbert, Markó Robi, Növényi Norbert, Pachmann Péter, Kulcsár Edina és Cinthya Dictator is. A hírességek hetek óta folyamatosan készülnek a debütálásra: szinte minden nap énekórákon és táncórákon vesznek részt.

“Alapvetően a párosok profi tagjai tanítják a másikat, de foglalkozik mindkettőjükkel énektanár, tánctanár, stylist, sminkes, fodrász és szükség esetén más szakember is. Lehet olyan produkció, ahol akrobatikus elemek vagy más speciális megoldás előfordul, ezekhez mindig külön tanárokat kértünk fel.”

Árva László elárulta: A Nagy Duettben résztvevő sztárok nagyon összekovácsolódtak, sokan a próbákon túl is elkezdtek összejárni, munka közben folyamatosak a baráti csínytevések is. Az oldott hangulat ellenére azonban nem mindenki várja felhőtlen örömmel a vasárnapot.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Az amatőrök közül sokan be vannak gyulladva, mert nem érzik elég jónak magukat. Van aki ezt bevállalja, és van aki nem, de mi mindenkit nyugtatunk, mert kívülről látva rendkívül szórakoztatóak és egyáltalán nem rosszak. A közönségnek is izgalmas lesz, ahogyan a hírességek kimozdulnak a komfortzónájukból, sok meglepetés lesz”

– mondta a producer, aki az új applikációs szavazási módszer miatt is nagy várakozással tekint az első adásra.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“A Nagy Duettben eddig SMS-ben lehetett szavazni, most először a nézők itt is az ingyenes applikáció segítségével szavazhatnak kedvenceikre. Ez azért is érdekes, mert a versenyzők között sok a megosztó egyéniség, nehéz megjósolni, hogy ki mennyire lesz népszerű.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik