Szórakozás
Klapka György (Array)

100 milliót bukhat új üzletén Klapka György

24.hu
24.hu

2016. 04. 08. 08:50

Klapka György legújabb ötlete, hogy kutyakrematóriumot nyit. Eddig 100 millió forintot ölt az üzletbe: csatasorba állt a tetemeket szállító fekete autóflotta, hat spe­ciális kazán, mérnöki tervrajzok a csodálatos ravatalozóhoz és egy hatalmas pesti ingatlan. A meghalt kisállatok elhamvasztására alapuló biznisszel csak egy baj van, a TEÁOR-besorolás jogilag lehetetlenné teszi az elindítását.

“Nem tudtam hová temetni Fifikét, mert parkba, erdőbe nem lehet csak úgy elhantolni, hiszen a kutyatetem veszélyes hulladéknak minősül. Úgy gondoltam, sok gazdinak probléma kedvencük búcsúztatása, ezért beszereztem már mindent, a terület a sajátom. A háztól vinnénk el a tetemet, az eljárás után pedig a gazdik hazavihetnék a kedvenc képével díszített urnát, sőt búcsúbeszédet is lehetne tartani ravatalozónkban. Hagyományos, sírhantos, koporsós temetést is kellene végeznem kegyeleti szolgáltatással, mert a TEÁOR-besorolás szerint nem lehet külön hamvasztást végezni, hiszen az összes ilyen szolgáltatás egy számsor alatt van nyilvántartva”

– mondta a Blikknek Klapka, aki nem adja fel, már ügyvédet is fogadott a problémája megoldására.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.