Szórakozás

Madonna luxushotelbe vágyik milliárdos házából

Madonna(650x433)(1).jpg (madonna, )
Madonna(650x433)(1).jpg (madonna, )

A világon talán Londonban a legmagasabbak az ingatlanárak, legalábbis a központi, divatos negyedekben. Madonna is egy ilyen környéken él három gyermekével és színész férjével, Guy Ritchie-vel az elegáns Marylebone negyedben. Hatalmas luxusvillája kívülről csak egy átlagos háznak tűnik, ám a hatemeletes épület belülről rendkívül fényűző, nyolc hálószobával és komplett személyzettel van felszerelve.

Fotó: Koczka Máté
Fotó: Koczka Máté

A Pop királynője néhány éve ráadásul a szomszéd épületet is megvásárolta 6 millió fontért (2,2 milliárd forintért). A György-kori stílusú épület hatszintes, tíz szobával és egy műteremmel rendelkezik. Habár évekkel ezelőtt arról cikkeztek, hogy Madonna az egész utcát meg szeretné venni, még nem tett így, azonban gyakran megfordul a környező épületekben.

Fotó: The Arch London
Fotó: The Arch London

A Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnő házával szemben található a The Arch nevű luxusszálloda, ahol már többször járt, mindig várja, hogy betérhessen, és a benne található Hunter 486 nevű étterem fogásait is kedveli. Az étterem gondosan megtervezett menüje a főszakács, Gary Durrant műve: mások mellett tárkonyos vajjal készült homárt és gyöngyhagymás grillezett borjút is felszolgálnak zsályamártással.

Fotó: The Arch London
Fotó: The Arch London

A The Arch hotelt egyébként nem csak Madonna kedveli. Megszállt már benne Bruno Mars, Cristiano Ronaldo és Louis Smith is. Az ötcsillagos fényűző György-kori stílusú épületben 82 szoba és 11 pazar lakosztály található, amelyekben márkás piperecikkek, drága italok, minőségi csokoládé, hatalmas fürdőszoba, a kádaknál falba épített síkképernyős tévé, edzőterem és extra szolgáltatások sora várja a látogatókat. A vendégeknek művészeti értékekkel is készültek: a szobák tapétái mind kézzel festettek, valamint az épületben számos festmény és installáció gyönyörködteti a szemet.

Fotó: The Arch London
Fotó: The Arch London

Ajánlott videó

Olvasói sztorik