Szórakozás

Csúszik Gönczi Gábor TV2-s debütálása

Mint ismert, hamarosan Gönczi Gábor kerül Azurák Csaba helyére a TV2 Tények műsorvezetőjeként. Az RTL Klub Fókusz című műsorától átcsábított tévés néhány napon belül kezd az új munkahelyén, képernyőre kerülése azonban csúszik.

“A TV2 aktuális műsorainak átalakítása jelenleg is tervezetten zajlik. Gönczi Gábor április 11-től lesz a TV2 munkatársa, érkezésének napja nem változott, csak a képernyőre kerülésé, ami májusban lesz. Belépése után először meg kell ismerkednie a Tények stúdiójának működésével és gyakorlatot kell szereznie a napi élő műsor levezényléséhez”

– mondta a Borsnak a TV2 sajtóosztálya.

Időközben az is kiderült, hogy valószínűleg Demcsák Zsuzsa lesz Gönczi Gábor partnere a Tényekben, a lap szerint azonban ez még kérdéses. Zsuzsa ugyanis az elkövetkezendő hetekben A Nagy Duett színpadán is látható majd, a műsorban való szereplés pedig rengeteg próbával, gyakorlással és forgatással jár. Így, ha tényleg ő lesz a partnere Gönczinek, akkor májusig „ki kell esnie” a műsorból, és meg kell találni az utódját is a Mokkában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik