Szórakozás

Liptai Claudia gyermeket vár?

Liptai-Claudia(1)(210x140).jpg (Array)
Liptai-Claudia(1)(210x140).jpg (Array)

Még egy éve sincs, hogy a műsorvezető új hobbijának és szakmájának, a cukrászatnak köszönhetően megismerte szerelmét, Pataki Ádámot, most úgy tűnik, máris közös családot alapítanak. A Blikk információi szerint ugyanis Liptai Claudia második gyermekét várja. Panka lánya már kilenc éves, de mindig is szeretett volna neki kistestvért, amit most meg is adhat.

” A kicsi gyerek frissen tart, én ebben reménykedem, úgyhogy a második gyerekemet is meg fogom szülni, kicsit később, de akkor legalább adok a demográfiának még egy számot” – mondta a tévés még öt évvel ezelőtt.

Claudiával és párjával kapcsolatban az utóbbi időben, olyan hírek is felröppentek, mi szerint már az esküvőt tervezik, ezt azonban cáfolták. Ha pedig hihetünk az ismerősöknek, akkor most egy sokkal nagyobb feladat előtt áll a sztár.

“Mostanában Claunak feltűnően jó kedve volt, sokszor mosolygott sejtelmesen maga elé, vidám volt, ám amikor rákérdeztünk az öröm okára, csak annyit reagált, hogy jó kedve van. De az többeknek feltűnt, az utóbbi hetekben nem fogyasztott alkoholt, pedig szeretett a vacsorához meginni egy-egy pohár bor” – árulta el a napilapnak a műsorvezető egyik barátnője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik