Szórakozás

Eszméletlenül találtak rá Damu terhes feleségére

A színész 41 éves neje 7 és fél hónapos terhes, ám a magzat mindössze másfél kilós. A kicsi alulfejlettsége egyrészt édesanyja alkoholproblémáinak köszönhető és minden bizonnyal az sincs rá jó hatással, hogy Edina idegösszeomlást kapott. A kismamára eszméletlenül talált rá az édesanyja.

“Tíz percre mentem ki a kapu elé felseperni a járdát, mire visszatértem, a szőnyegeket elcsúszva, a szekrényből mindent kidobálva találtam. Edukám a padlón feküdt, eszméletlenül. Megijedtem, hogy beindult a szülés, és baj van. Amikor magához tért, nem tudta megmondani, milyen nap van, teljesen zavart volt. Azonnal hívtam a mentőket” – mesélte a Blikknek Ica néni, aki azt is hozzátette, hogy az orvosok nem találtak alkoholt lánya vérében.

Edinát a romokban heverő házassága miatt eddig is sok stressz érte, volt, hogy emiatt el is tűnt egy éjszakára. A Damuval való nyilvános sárdobálást azonban már nem bírták az idegei.

“Egész napos megfigyelés és vizsgálatok után éjjel hazaküldtek azzal, hogy próbáljak megnyugodni. Már jobban vagyok, de a hétvége kiesett, alig emlékszem valamire. A családtagjaim tíz percre sem mernek egyedül hagyni, félnek, hogy beindul a szülés, így a húgomhoz költöztünk” – mondta a várandós nő.

Eközben a színész aggódik gyermeke egészségéért és reméli, hogy ott lehet a születésekor. “Mindenképpen ott szeretnék lenni a lányom születésekor a szülőszobán. Remélem, Edina családjából valaki szól nekem, ha eljön az idő. Aggódom a gyermekért, csak remélni tudom, hogy mindene meglesz. Azt sem tudom, meddig láthatom, hogy a megszületése után mi lesz vele, velünk” – aggodalmaskodott a Borsnak Damu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik