Szórakozás

Gera: A megtérés útján segítem majd Gesztesit

gera zoltán (ingyenes, gera zoltán, )
gera zoltán (ingyenes, gera zoltán, )

Gesztesi Károly úgy tűnik, komolyan gondolja, hogy a hit segítségével próbál jó útra térni. Édesanyja vallásosan nevelte, ám a színész ezidáig nemigen gyakorolta azt. Néhány héttel ezelőtt azonban megtért a Hit gyülekezetében, ami azóta is támogatja őt. A csoport lelki vezetője, Német Sándor elmondta, hogy az alkohol gondokkal küzdő sztár egy mentort, úgynevezett őrangyalt is kap maga mellé, aki nem más lesz, mint Gera Zoltán. A futballistának fiatalként ugyancsak a vallás segített abban, hogy kiszabaduljon az alkohol és a drogok rabságából, így örömmel segít a színésznek.

“Karcsival nemrég ismerkedtem meg a gyülekezetben. A megtérés útján segítem majd őt, ezért hamarosan újra fogunk találkozni. Annak idején nekem is volt támogatóm, így természetesnek tartom, hogy ő is számíthat majd rám mindenben, ha szükségét érzi. Kívánom neki, hogy bejárja azt az utat, amit Isten szán neki. Nagyon örülök, hogy csatlakozott a Hit Gyülekezetéhez, s remélem, hogy megmarad közöttünk” – mondta el a Blikknek a focista.

Budapest, 2012. augusztus 14. Gesztesi Károly színész, a DTK - D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik