Szórakozás

Dukai Regina: “Furcsa elvárás, hogy mindig tökéletesen kell kinézni”

Mostanában számos olyan híresség akad, aki szívesen hagyja a fiókban a sminkecseteket, és festék nélkül éli a mindennapokat. A Story Extra videójában a külföldi sztárok kapcsán Horváth Éva és Dukai Regina modellek vallottak arról, számukra mennyire fontos az, hogy éppen melyik arcukat mutatják rajongóiknak.

“Egyébként nagyon-nagyon szeretem az ilyen jellegű képeket, mert szerintem egy kicsit közelebb engedjük általuk a nézőket, meg a lájkolókat és a követőket. Valahogy ilyen furcsa elvárás van velünk szemben, hogy nekünk mindig tökéletesen kell kinézni, nekünk nem lehet buci a szemünk. Mi nem lehetünk kócosak. Tök jó lenne, hogyha néha ilyen képeket oszthatnánk meg és abból nem lenne mondjuk egy rossz indulatú újság cikk, vagy sok-sok rossz komment. 

Abszolút nincs ez a fejemben meg, hogy most akkor kettő sminkes kép és akkor egy reggeli kép ki kell hogy kerüljön. Ahogy esik, úgy puffan. Ha éppen csinálok egy jó reggeli képet, vagy egy napközbenit. Vagy például a nyaralások alatt rendszeresen smink nélkül posztolunk, szerintem szinte mindenki és az egy olyan jó érzés, amikor jól le vagyunk barnulva és tényleg smink nélkül lehet kitenni képeket és teljesen jól érezzük magunkat. De én például, akiket követek sztárokat, énekeseket, színésznőket nagyon-nagyon szeretem azt látni, hogyha egy kicsit természetes környezetben mutatja meg magát. Egyébként többet kellene így megmutassuk magunkat az biztos” – mesélte a témáról Dukai Regina, de Horváth Éva is hasonlóan gondolkodik a smink – no smink kérdésben.

“Nekem ez nem tudatos, hogy én most smink nélkül posztolok, vagy teszek föl az Instagramomra, vagy a Facebookomra képet, hanem egyszerűen én így élem a hétköznapjaimat. Az edzőteremben sem szoktam magamat kisminkelni, sőt amikor piacra megyek, még akkor sem. Hogyha elmegyek egy fotózásra, akkor szoktam csak magam sminkelni, egyébként a szempillaspirál az, ami mindig fölkerül, de a többit az maximálisan hanyagolom. 

Nincs koncepciója, hogy mikor készül rólam fotó sminkben, vagy smink nélkül. Ahogy éppen a kedvem tartja. Van amikor például napokig nem szoktam posztolni. Nyilván sokkal kényelmesebb, hogyha az ember smink nélkül van. Nem folyik le, nem kell állandóan nézni, hogy vajon hol kell korrigálnia magát. Sminkben azért az ember jobban mutat, azért lássuk be.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik