Szórakozás

Kislánya miatt támadják a kommentelők Hódi Pamelát

Berki Nati cukiskodása kivágta a biztosítékot néhány hozzászólónál. Ez derül ki abból a kommentcunamiból, ami Hódi Pamela Facebook-oldalán olvasható az alatt a bejegyzés alatt, melyben a FEM3 Cafe pénteki adásának egyik etapja látható.

A műsorba meghívott vendégként érkezett Berki párja és közös kislányuk, aki aztán alaposan felbolygatta a stúdiót. A kislánynak ugyanis sikerült magára borítania egy pohár vizet, ami után persze igyekezett megszabadulni a vizes ruhájától. Tette mindezt a kamerák kereszttüzében, úgyhogy anyukája nem győzte visszarángatni a trikóját, majd mikor a cuki Natkó már a harisnyájától is készült megszabadulni, inkább kiszaladt a díszletből a kicsivel.

Nos, eddig az élő műsor varázsa és a gyermeki ártatlanság; mert miután Pamela vidáman megosztotta a történteket közösségi oldalán, a hozzászólók közt bizony akadt olyan, aki neveletlennek és elkényeztetettnek nevezte az alig 2 és fél éves kislányt.

  • “Szép nevelés,ahejet hogy hétköznapi gyerek lehetne majd ő bánja meg később,elkényeztetett pénz éhes lesz gratulálok.Hát egy igazi szülő nem igy nevel egy gyereket,ha piszkos le van szarva az a gyerek dolga woooo fasza hozzáállásod van te se szülj többet”
  • “Jesszusom!!! De segnyalók vagytok.. nem ez a természetes ha koszos vagy vizes le kell cserèlni?? Fènyezzètek mèg egy kicsit… milyen ügyesen neveli a gyereket, h ezt megcsinálta….”
  • “Ez nem édes és nem imádni valo! Neveletlen! Latszik, hogy ra van hagyva minden es nem nevelik!”

– olvasható többek közt a helyesírási hibákkal együtt idézett kommentekben, amire persze Pamela rajongói ismét azonnal kedvencük mellé álltak, és hamar leoltották az elégedetlenkedőket.

Na szóval ha valaki lemaradt volna a mai csodálatos interjúnkról a Fem3 Cafe ban… Ez volt az a helyzet, amit ké…

Közzétette: Hódi Pamela – hivatalos oldal – 2016. április 1.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik