Szórakozás

Lagzi Lajcsi: Senki ne csorgassa a nyálát a kislányomra!

Galambos Bogi idén februárban, a Story Gálán jelent meg először a nyilvánosság előtt, azóta pedig Mexikóban készült bikinis fotója vált beszédtémává. A hamarosan nagykorúvá váló lány már kapott is néhány felkérést, ám ő egyelőre csak öccse kamerája előtt áll modellt. Édesapja pedig bízik benne, hogy Bogi sosem vállal majd meztelen fotózást.

“New Yorkban, az Ötödik sugárúton az egyik nagy márka üz­letében Bogi iránt érdeklődtek. Fotózásra akarták hívni. Először tizenöt évesen, egy neves finn fotós fényképezte őt az otthonunkban. Azóta az öccse, Istvánka készít róla képeket. Bogi idén tizennyolc lesz, ami azért lehet picit aggasztó, mert az életéről saját maga dönthet majd. Attól nem félek, hogy aktfotókat vállal. Tény, hogy nagyot néznék, ha mégis másképp döntene. Biztos, hogy leesne az ál­lam, mert érzésem szerint ő nem ilyen típus. Csak azt remélhetem, hogy annak a nevelésnek kö­szönhetően, amit tőlünk kapott, nem kell majd et­től tartanunk. Bár tény, gyakran nálam is elszakadt a gátlásosság cérnája. Ám az apai ösztön azt mondatja velem: senki ne csorgassa a nyálát a kislányomra!” – mesélte a Borsnak Lajcsi.

És úgy tűnik a trombitásnak tényleg nem kell aggódnia. “Sem édesapámnak, sem édesanyámnak nem kell attól tartania, hogy engem aktfotón lát viszont a jövőben. A mexikói nyaralás alatt is csak egyetlen bikinis kép készülhetett rólam, azt is az öcsém fotózhatta, de csak jó messziről” – mondta Boglárka.

💁🏾😎🏝

Galambos Boglárka ® (@gabobogi) által közzétett fénykép, 2016. Márc 16., 07:51 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik