Szórakozás

Újra mentőt kellett hívni Rékasi Károlyhoz

Rékasi Károly majdnem egy éve szenvedett motorbalesetet, műtéti sebei azóta sem gyógyultak be.

A színész még mindig nem tud túllépni tavaly nyári motorbalesetén. Hiába az újabb műtétek és a kíméletes munka, Rékasi Károlyt ismét kórházba kellett szállítani, miután szétnyíltak sebei.

A színész februárban feküdt ismét a műtőasztalra, mivel eltörtek a lábában a rögzítőcsavarok és a csontjai sem akartak összeforrni. Az orvosok csontforgáccsal pótolták a hiányzó részt, majd újfent pihenést javasoltak neki, amit Rékasi többnyire be is tartott. Színházi előadásait lemondta, a Barátok Köztbe azonban visszatért. A sorozat készítői a kedvéért még a forgatókönyvet is átírták, hogy csak ülő jelenetei legyenek, sőt a forgatásokra, ahol szakápolók felügyelték állapotát, betegszállító vitte, hogy kímélje a lábát.

A makacs színész azonban március közepén úgy döntött, elég jól van már ahhoz, hogy saját maga vezessen be munkahelyére. Tévedett. Sebei szétnyíltak és azóta nem forgathat.

“Kari aznap is végig játszott, és bár ülő jelenetei voltak, egyre rosszabbul lett. A balesete óta fájdalomcsillapítókat szed, de még így is pokoli kínokat él át. Ahogy érezte, hogy baj van, jelezte a stábtagoknak. Mentőt hívtak hozzá, akik azonnal kórházba vitték, ott pe­dig ellátták a vérző műté­ti sebet” – árulta el a Bors informátora.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik