Szórakozás

Dobó Kata: Nem adtam írásba, hogy három Oscarral jövök haza

Dobó Kata az egyik legelső olyan magyar színész, aki köré már 21. századi sztárkultusz épült – hangzik el a Story Extra videójában, melyben a nemrégiben szakításával címlapokra kerülő színésznő arról a bizonyos amerikai karrierről is beszélt, ami sokaknak elsőként ugrik be róla, és ami a rossz nyelvek szerint nagyon nem jött össze neki. A színésznőt egyébként nem bántják a kritikák; ahogy fogalmaz: ez ezzel jár, aki ringbe száll, az pofonokat is kap. Ez persze nem jelenti azt, hogy jól is esik neki.

Ez olyan fura dolog, mert én soha senkinek nem ígértem semmit. Amikor kimentem saját magamnak sem, mert nem tudtam, hogy mit szeretnék. Azt tudtam, hogy ki szeretném magam próbálni, mint ember. Ott kint egy másik kultúrában. Egy kicsit talán menekültem is itthonról. A fene tudja. De az biztos, hogy nem adtam írásba senkinek, hogy 3 Oscarral jövök haza. Nemcsak nekem nem sikerült, hanem még jó pár embernek. De ugyanakkor ezt fel is lehet úgy fogni, hogy az embereknek volt ebben bizodalmuk. Tehát akár pozitívan is hozzá lehet állnom ehhez a dologhoz, hogy talán lehet, hogy vágytak rá és szerették volna, hogyha valaki végre megcsinálja”

– mondta el Dobó Kata, aki az interjúban azt is elárulta, sosem tiltaná kislányát, a hároméves Szofit a színészkedéstől.

“Sok mindent elengedtem az ő érkezésével, mert nála fontosabb a világon nincs. Azt hiszem és tudom nagyon jól, hogy megóvni mindentől nem fogom tudni, de az biztos, hogy az én tapasztalataimat, azokat át tudom neki adni. Bár elég önfejű, már most. Úgyhogy nem fogja megúszni szerintem azokat a köröket, amiket én megúsztam. Fogalmam sincs, hogy ő mi szeretne lenni. Én azt szeretném, hogy ő boldog legyen. Tudom, hogy ez borzasztóan egyszerűen hangzik, de ezen fogok igyekezni, hogy úgy afelé terelgessem, amiben úgy jól érzi magát. Tehát nem fogom neki azt mondani, hogy nem kislányom! Színésznő nem lehetsz. Hála istennek ezt én sem hallottam otthon, úgyhogy…”

Olvasói sztorik