Szórakozás

A Harry Potter-széria második illusztrált kötete is lélegzetelállító lesz

A titkok kamrájához is érkezik a csodagyönyörű, illusztrált újrakiadás. Egy nagyon fontos oldalpár már ki is került.

Szeptemberben már elolvadtam a Harry Potter-széria első kötete, a Bölcsek köve illusztrált kiadásának képein, amelyek Jim Kay munkáját dicsérik, és magát a szerzőt is mélyen megérintették.

Mélyen megérintettek Jim Kay illuszrációi. Imádom Harry Potter világának ezt az interpretációját, hálás vagyok és megtisztel, hogy a tehetségét kölcsönözte a könyvhöz.

– nyilatkozta akkor J.K. Rowling. A kiadás alighanem beváltotta a hozzá fűzött reményeket, mert a második kötet, a Harry Potter és a titkok kamrája újrakiadása is gőzerővel készül, az illusztrációkat ismét Jim Kay készíti. A BuzzFeed meg is osztott egy picinyke, ám annál fontosabb ízelítőt a második kötetből: az oldalpáron Dumbledore főnixmadarát, Fawkes látható.

Bloomsbury Publishing
Bloomsbury Publishing

Az előző kötet képei nagyban eltértek a filmekben megszokottól, Fawkes megjelenítése viszont elég hasonló a filmeshez – bár, teszem hozzá, egy nagy vörös-aranyszínű madáron nagyon sokat nem lehet variálni. Várjuk a további képeket, a könyvet pedig az októberi megjelenés után a szerkesztőség címére nyugodtan elküldheti nekem bárki, hálás köszönetem.

Bloomsbury Publishing
Bloomsbury Publishing

Ajánlott videó

Olvasói sztorik