Szórakozás

Farm Dóri öngyilkos akart lenni

A 19. századi körülményeket megelevenítő reality első párbajának győztese, Dóri nehéz éveken van túl. Öt éven belül három szerettét is elveszítette rákban, ami miatt az öngyilkosság is megfordult a fejében. Először nagynénjénél diagnosztizálták a halálos kórt, majd édesapját és bátyját is el kellett temetnie.

“Életem legszörnyűbb időszaka az apám testvérének betegségével kezdődött. Nagyon kötődtem hozzá és édesapámhoz is, ők voltak a legfontosabb támaszaim. Nehéz időszak volt, amikor meghalt, mindannyian megtörtünk. Alig telt el egy hónap, amikor kiderült: édesapámnak vastagbélrákja van. Borzalmas volt, azt hittem, elájulok. Küzdött, a diagnózis után még két évet élt, bár sokat szenvedett. Nem adta fel könnyen, az utolsó napig ápolta a szőlőjét” – mesélte a Blikknek még beköltözése előtt az egyedülálló édesanya, akit három gyermeke húzott vissza a szakadék széléről.

“Volt, hogy csak álltam a konyhában, és teljesen kilátástalannak éreztem az életemet. Ám ott vannak a gyermekeim, nem dobhattam el az életem. Beléjük kapaszkodtam a legnehezebb pillanatokban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik