Szórakozás
Image: 66987318, A Tények című hírműsor (TV2) műsorvezetői.  Fotókredit: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Azuráknak napjai lehetnek hátra a TV2-nél

24.hu
24.hu

2016. 03. 25. 08:25

Mint megírtuk, hamarosan Gönczi Gábor ül Azurák Csaba helyére a TV2 hírműsorában, a Tényekben. Eddig úgy tudtuk, hogy a néhány hét alatt kétszer is lefokozott műsorvezető nem távozik a csatornától, feladata a jövőben egy politikai háttérműsor szerkesztése és vezetése lesz. A Bors pénteki cikke szerint azonban Azuráknak már csak napjai lehetnek a TV2-nél.

Hogy miért? Azurák a kinevezése után rögtön fölmondott a Tények hétvégi műsorvezetőjének, Andor Évának, aki hosszú évek óta annak a Gábor Lászlónak az élettársa, akit Azurák váltott a Tények főszerkesztői posztján. A sors fintora, hogy állítólag Gábor László ismételten munkát kapott a TV2-nél, állítólag az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien tanács­adója lesz.

“Azuráknak korábban is félelme volt, hogy ha netalántán Gábor visszatér, akkor neki annyi, mert kirúgta a most visszavett Andor Évát, aki egyébként Pachmann Péter partnere lesz a Tényekben. Biztosan fura lenne egy szerkesztőségben dolgoznia velük. Teljesen érthető, hogy miután Gábor megjelent a székházban, Azurák komolyan kétségbeesett. Sokan azt beszélik, hogy jelen állás szerint a be­ígért műsort is elfelejtheti”

– mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki szerint hamarosan befejeződik Azurák több mint tízéves pályafutása a TV2-nél.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Closeup portrait of a beautiful redhead woman using smartphone
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.