Szórakozás

Otthagyta a Farmot Tina, a kismama

A 19 éves Szita-Győri Valentina Hajnalka, azaz Tina a szerda esti adásban váratlanul bejelentette, hogy nem vesz részt a továbbiakban az RTL Klub Farm című műsorában.

Döntését azzal indokolta a 9 hetes kismama, hogy nem akarja kockáztatni saját maga és kisbabája egészségét. Tina még a beköltözése előtt elmondta: a jelentkezéskor nem tudta, hogy babát vár, ám úgy döntött, így is vállalja a szereplést.

“Azért jöttem ide, hogy feladjam ezt a játékot. Nagyon-nagyon szerettem volna bekerülni. Úgy gondoltam, még így is menni fog. De annyira nagy itt a stressz – amit nem gondoltam volna –, hogy nem szeretném kockáztatni ezzel se az én egészségemet, se azt, hogy a kisbaba ne legyen egészséges. Ez volt az álmom, és nagyon nehéz ezt most csak úgy magamtól eldobni. De mégis megteszem, mert a kisbaba fontosabb, sokkal fontosabb”

– mondta a riportszobában Tina, majd a többi játékossal is közölte a döntését, és összepakolt.

A többieket nem nagyon forgatta fel a hír, Dia például így kommentálta az eseményt:

“Ebéd közben, mikor Tina közölte velünk, hogy ő hazamegy, nem igazán vették figyelembe a többiek. Igazából máskor se, olyan volt, mint egy árnyék. Én nagyon sajnálom, kíváncsi voltam az ő világára, de a többieket nem mozgatta meg.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik