Szórakozás

Nem szexuálisan izgatja a férfiakat Bódi Margó

bodi-margo(430x286)(2).jpg (bódi margó, )
bodi-margo(430x286)(2).jpg (bódi margó, )

Bódi Guszti szívinfarktusa óta a korrupciógyanúba keveredett Bódi-házaspár kétlaki életet él: Magyarországon és Thaiföldön szinte már ugyanannyi időt töltenek. Bódi Margó a mai Fem3 Caféban elárulta, hogy hazai ételeket főz Thaiföldön is, hiszen adott ott is minden alapanyag, a sűrített paradicsomot kivéve. De nemcsak férjének főz, hanem kinn élő fiatal magyar fiúknak is, akik saját bevallása szerint, míg más lányokról azt állapítják meg, milyen csinosak, és megkívánják őket, addig, ha őt meglátják, rögtön a töltött káposzta és a pörkölt jut eszükbe, éhesek lesznek. Előfordult, hogy valaki paprikás krumpliért könyörgött az énekesnőnek.

“Amikor engem a srácok meglátnak, mindjárt éhesek. Ha más nőket meglátnak, más jut eszükbe, hogy csinosak, meg megkívánják, de ha engem meglátnak, a káposzta és a pörkölt jut az eszükbe.”

A beszélgetés során Czippán Anett rákérdezett, hogy tartják-e külföldről a kapcsolatot a hazai rajongókkal.

“Persze, a közösségi oldalra állandóan, folyamatosan rakunk fel képeket. De volt, amikor besértődtem, mert feltettem, hogy én Thaiföldön is főzök szabolcsi töltött káposztát. Ezen felháborodtak, hogy mi szabolcsi töltött káposztát eszünk Thaiföldön, itthon meg a romák éheznek. Akkor azt mondtam jó, többet nem rakok ki ilyeneket.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik