Szórakozás

Lagzi Lajcsi nem tudja, hazatér-e

Most Mexikóban van, ahol nagyon jól érzi magát.

A Blikk a legelőkelőbb, legdrágább szállodában érte utol. Galambos Lajos arra a kérdésre, hogy szökésben van-e vagy nyaral, azt felelte, hogy tulajdonképpen egyik sem.

Nem vagyok szökésben, hiszen nincs ellenem érvényben elfogatóparancs, és okom sincs szökni, hiszen nem követtem el semmit. Ugyanakkor turista sem vagyok, ráadásul a feltűnést is kerülöm. Van visszafelé repülőjegyem, és természetesen a családomnak is, igaz, legfőképpen azért, mert így olcsóbb volt a vásárláskor.

Ugyanakkor a zenész elismerte, nagyon jó ott nekik, és ahol az embernek jó, ott szívesen marad, majd eldöntik, mikor térnek haza. Most megpróbálja bepótolni azt a 125 napot, amit elraboltak tőle, amit nem tölthetett a szeretteivel. Most a helyi zenekarnak tanítja be Brahms Magyar táncok című művét, és több üzleti tárgyalása is van. Az általa használt ételkiegészítő külföldi forgalmazását készíti elő.

Lagzi Lajcsi a pénzügyeit firtató kérdésre csak annyit mondott, az “kicsit olyan, mint a hangya és a tücsök meséje, csak fordítva”. Több évtizede szórakoztatja Magyarországot, ahol gyakorlatilag az év 365 napjában fellépésekre jár.

Nem iszom, nem drogozom, még csak nem is do­hányzom. Tessék utánam csinálni!

Tud róla, hogy közben a rendőrök szorgalmasan dolgoznak a birtokán, és éppen ez az egyik oka, hogy elmentek. Kicsit úgy érzik, mintha az egész nem szólna másról, mint hogy fenntartsák bennük a félelmet, a létbizonytalanságot. Talán ezért is kell most is gyógykezelni. Galambos Lajos cáfolja, hogy adóssága lenne, és szerződése lenne egy tévétársasággal. A könyvkiadóval kötött szerződéshez tartja magát, a róla szóló könyv a boltok polcain lesz jövő hónapban. A boldogasszonypusztai birtokára már több jelentkező is van, még Ausztráliában is olvasták, hogy eladná.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik