Szórakozás

Egy pillanat alatt horrorrá változott a hibázó tűznyelő mutatványa

Egy floridai középiskola ünnepségén történt, hogy egy show-t adó tűznyelő valóságos tűzgolyóvá változott a műsora közben egy véletlen bakinak köszönhetően.

Hatalmas szerencsém volt

Mondta a csodával határos módon megmenekülő, végig a könnyeivel küszködő Ricky Charles a Delray egészségügyi centrum pénteki sajtótájékoztatóján. A férfi elmondta, hogy egy ideig azt gondolta, elevenen fog elégni a saját a közönsége előtt. Olyan volt az egész belülről, mint egy rémálom – zárta az 52 éves tűznyelő, aki már több mint három évtizede foglalkozik lángokkal.

A hiba ott volt, hogy Charles a mutatvány alatt próbált ki egy újfajta öngyújtó folyadékot, egy olyat, amivel még soha nem dolgozott azelőtt. A szakember eddig többnyire faszénalapú öngyújtókat használt. A drámai felvételeket egy a helyszínen telefonnal videózó iskolás készítette. A képeken jól látszik, hogy a férfinek előbb az arca kezd el égni, majd begyullad az egész teste.

Ricky Charles

A Charles megmentésére siető helyi orvosi csapat olyan gyorsan tudott reagálni, hogy a tűznyelőnek “csak” másodfokú égései lettek az arcán, a combján és a mellkasán sérült meg. Az említett sokkoló videó bekerült a nagy amerikai híradásokba is, az esetről a CBS reggeli műsora készített riportot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik