Szórakozás

Damu neje: Roland csak kihasznált, de a lányom nem lesz intézetis

Damu(210x140).jpg (Array)
Damu(210x140).jpg (Array)

A színész hetekkel ezelőtt (újra) elhagyta terhes feleségét, hogy a fővárosban a karrierjére tudjon csak koncentrálni, tegnap pedig arról is nyíltan beszélt, hogy hamarosan születendő gyermeke állami gondozásba kerül. Damu Roland azt állította, hogy neje olyat sokat iszik, hogy már a pocakja is összeesett, így szinte biztos, hogy kislányuk betegen születik majd. A kicsi felügyeleti jogát már most elvették a 7 hónapos terhes kismamától, a színész pedig ideiglenes lemondott róla, mondván, úgyse tudna ellátni egy újszülötett.

Minderre, most Edina is reagált, akinek szemszögéből egészen máshogy fest a történet. “A gyámügy célja, hogy családban maradjon a gyerek. Maja nem lesz intézetis, mert a nővéremé lesz az ideiglenes felügyeleti jog. Arról még nincs határozat, hogy én csak órákra mehetek majd hozzá, vagy oda is költözhetek-e erre az időre. Folyamatosan ellenőrzik majd a körülményeket és engem, hogy alkalmas vagyok-e, és hogy iszom-e. Akár már 3–4 hónap múlva visszakaphatom a felügyeleti jogot. A nővérem egy négyszobás panelban él, jól elleszünk” – kezdte a Borsnak az asszony, aki szerint Damu csak kihasználta őt a szabadulása után, most azonban már sem vele, sem pedig közös babájukkal nem törődik.

“Nem akarok belemenni Roland játékaiba, én már így is szenvedtem és szenvedek eleget. Igen, én is hibáztam, ahogyan ő is. Ittam a terhességem alatt, mert nem bírtam már azt a feszültséget, amit okozott. Sokat veszekedtünk, gyenge voltam. Ámokfutásba kezdett. Körülbelül két hónappal ezelőtt, amikor betelt a pohár, azt mondta, a színészházba költözik pár hétre, hogy tartsunk egy kis szünetet. Nem merte az arcomba mondani, hogy ez egy igazi szakítás, azt is a sajtóból tudtam meg! Azóta nem néz felém, csak SMS-t ír, néha-néha hív csak fel, így nem értem, honnan veszi, hogy összement a pocakom? 13 kilót híztam eddig, nincs egy hete, hogy utoljára voltam vizsgálaton. Eddig minden eredményem jó, a baba egészséges.

Roppant módon örülök neki, hogy a férjem nemcsak kiváló színész, férj és leendő apa, de szuper nőgyógyász és pszichiáter is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik