Szórakozás

Erdélyi Mónika az arcába húzott szálakkal szépül

A FEM3 műsorvezetője sosem gondolt plasztikai műtétre, most azonban elszánta magát egy arcfiatalító kezelésre, aminek végeredménye 2-3 hónap múlva lesz majd látható a 48 éves tévés arcán.

“Használok krémeket, járok kozmetikushoz, de nem akarok húszévesnek látszani. Viszont egyre többet hallottam kollégáktól, ismerősöktől olyan kezelésekről, amitől frissebb, fiatalosabb, feszesebb lesz a bőr úgy, hogy nem kell hozzá szike. A tudomány fejlődik, miért ne próbálhatnám ki az újdonságokat? Néhány év múlva ezek a kezelések olyan természetesek lesznek, mint az, hogy ma arc­krémet használunk. (…)

Pár napja történt a kezelés, de már látom a változást. Egyébként nem fájt, csak apró csípéseket éreztem, amikor behúz­ták a szálakat. Imádtam, hogy azonnal kocsiba ülhettem, és mehettem a dolgomra. Másnap simán tudtam dolgozni. Nagyon kíváncsi vagyok, türelmetlenül várom, hogy milyen lesz a végeredmény!” – mesélte a Borsnak Erdélyi Mónika, aki megereszkedett arcbőrét kívánta feszesebbé tenni az arcába húzott bioszálak segítségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik