Szórakozás

Tóth Gabi minden őrültséget bevállalt

24.hu
24.hu

2016. 03. 18. 08:59

Korábban a témában:

Az énekesnő saját bevallása szerint mára már lenyugodott – amit többet között jelenlegi párjának is köszönhet – elmeháborodott énjét pedig a színpadra tartogatja, de nem volt ez mindig így. Tóth Gabi kamaszként hajmeresztő dolgokat művelt, ami a Hal a tortán tegnapi adásából is kiderült.

Liptai Claudiának és Tillának a vacsoravendégeikkel kapcsolatos kvíz kérdések helyes megválaszolásával volt lehetőségük arra, hogy az általuk eltervezett hozzávalókból készíthessék el ételeiket. Kovács Lázár kérdéseiből pedig hamar fény derült arra, hogy Tóth Gabinál kevés hazai híresség büszkélkedhet ördögibb tinédzserkorral.

Az énekesnő egyszer például 30 darab bevásárlókocsit gurított le egy domboldalról, máskor pedig fogadásból egy lakóház összes lakójának rendelt pizzát a nevükben, a tudtuk nélkül. A kérdések elhangzása után Tilla azonnal rávágta “a Tóth lányok égedelmek voltak”, de Claudiát sem lepték meg a történetek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.