Szórakozás

Delhusa Gjon kezét átharapta egy rendőrkutya

Az énekes a Németjuhász Fajtamentésnél járt, ahol azt fontolgatta, hogy újabb ebet fogad örökbe, amikor egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően az egykori rendőrkutya súlyosan megsebesítette.

“Elmondták, milyen a ku­tya, tisztában voltam vele, csak bután viselkedtem. Éppen ismerkedtem vele, mert eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha örökbe fogadnám. Van már egy német juhászom, őt is innen vittem. Frankóval sem volt gond, amíg az egyik pillanatban be nem ugrott az autóm csomagtartójába, ami tele volt szerszámokkal. Arrébb akartam pakolni, hogy kényelmesen üljön, ezért benyúltam, ő pedig csak végezte a dolgát, védte a területet, ahol tartózkodott. Rákapott a kezemre, átharapta a tenyeremet. Csak azt tette, amit korábban elvártak tőle, hogy védje a rábízott területet, s egy kicsit túl komolyan vette a feladatát. Tulajdonképpen amikor beugrott, azonnal szolgálatba lépett” – mesélte a Borsnak Delhusa, akinek kezét műteni is kellett, mégsem haragszik a kutyára.

“Ömlött a kezemből a vér, és elég látványos volt a seb. Bementem a sürgősségire, ahol rögtön meg is műtötték a kezemet. Több mint egyórás volt az operáció. Há­lás vagyok a doktoroknak, mert tovább zenélhetek, nem lesz a ke­zemmel gond. Noha pár koncertet kénytelen voltam lemondani. Ha valaki hibás, az csak én vagyok. A kutya nem tehet semmiről” – szögezte le az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik