Szórakozás

Igen, valaki házfalra festette az óriási, meztelen Kim Kardashiant

Hogy miért? Miért ne? Rajtunk mindenesetre ne múljon, megmutatjuk!

Az nyilván mindenkinek megvan, hogy Kim Kardashian tök pucéran állt a tükör elé – már csak azért is (mármint azért is van meg), mert mi is megírtuk Kim Kardashian tök pucéran állt a tükör elé című hírünkben. (A cikk egyébként kicsit feljebb is kattintható, keressék a Kim Kardashian tök pucéran állt a tükör elé linket!) Mindenki felfrissítette az emlékezetét, bepótolta a hiányosságokat? Akkor haladjunk.

Most csak annyit szeretnénk a fenti, az internetet alaposan felforgató hírhez tenni, hogy egy melbourne-i művész, bizonyos Lush Sux házfalra festette az elhíresült kép tízméteres változatát. Íme:

@kimkardashian

lushsux (@lushsux) által közzétett fénykép, 2016. Márc 12., 01:49 PST

 

Lush Sux egyébként is szokott ilyesmiket alkotni, készített már Donald Trump-portrét (szintén házfalra), legújabb akciója pedig, hogy kihasználva a Kardashian-festmény miatti illékony népszerűséget, meztelen képeket kér közönségétől (becsületére legyen mondva, nem kötötte ki a szereplők nemét), amelyeket szintén házfalakra fest majd. Ez így mindenkinek jó, mondja, a jelentkezőknek például azért, mert nem kell “órákig modellt ülniük egy félhajléktalan utcai művész stúdiójában”.

Mi szóltunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik