Szórakozás

Baukó Éva: Rendes, becsületes dolgozó ember vagyok

A reality szereplőt már nagyon bosszantja, hogy a bulvárban még mindig botrányhősnőnek titulálják. Baukó Évának ugyanis teljesen más énképe van magáról.

“Három éve – amióta nem iszom – semmi botrányos dolgot nem tettem, kiegyensúlyozott vagyok. Rendes, becsületes dolgozó ember vagyok, aki van hogy egy nap 10-12 órát is dolgozik és csak aludni jár haza. Szórakoztató, vicces műsort csinálunk Alekosszal, és a visszajelzések alapján ez működik is hiszen rengeteg levelet kapunk, hogy szeretnek minket, tudnak velünk azonosulni” – kezdte monológját Éva, aki szerint semmi kifogásolható nincs abban, hogy mutogatja a melleit, hiszen:

“Ebben az országban gyakorlatilag az összes celebnő megmutatta már a mellét. A 21.században élünk könyörgöm” – írja közösségi oldalán.

Az Édes Élet egyik fő karaktere azt is megosztotta követőivel, hogy bizonyos ismert hölgyekkel ellentétben ő csak magára számíthat, hiszen egy gazdag pasi sem támogatja. Ha pedig mindez nem lenne elég, ismét nehezményezte azt, hogy nem kapott meghívást a Story gálára.

Bánt, hogy negatívnak, égőnek és cikinek vagyok beállítva, mert nem érzem magam annak!! De ilyen ez a világ előbb kap meghívást egy pornószínésznő egy vörös szőnyeges eseményre mint én!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik