Szórakozás

Kulcsár Edina és új párja máris életre szóló kapcsolatról beszélnek

Ahogy pár napja mi is beszámoltunk róla, Kulcsár Edina fülig szerelmes – és ezt egy fotóval is illusztrálta közösségi oldalán. Az Aktív műsorvezetője akkor csak háttal mutatta meg új párját, a legfrissebb Bestben azonban már több felvételen megtekinthető a szerelmespár. A szépségkirálynő azt is elárulta, mennyire terveznek komolyan a jövőt illetően.

“Andrást régóta ismerem, mert egy baráti társaságba járunk. Január közepén egy buliban éreztük először úgy, hogy ez akár több is lehet barátságnál. (…) Amikor komolyabban is elkezdtünk randizni, még nem mondtam el otthon, de a nagyim észrevette,hogy folyton mosolygok… Imádja Andrist, folyton kapom az ukázt, hogyan járjak a kedvébe, mit főzzek neki, és nehogy elengedjem” – mesélte Edina, aki bár egyelőre nem tud túl sokat időt tölteni egy alkuszcég igazgatójaként tevékenykedő párjával, bízik abban, hogy nem csal az első megérzése.

“Sosem voltam olyan típus, aki belemegy az egyéjszakás kalandokba. Mindig csak akkor jöttem össze valakivel, ha az elején azt éreztem, hosszú távú elképzelései vannak a másiknak. Andris mellett így érzek, és mindketten izgatottan várjuk, mit tartogat számunka a jövő” – mondta el a modell, akinek új barátja már most azt nyilatkozta, Edinával szeretné leélni az életét.

kulcsár edina

Ajánlott videó

Olvasói sztorik