Szórakozás

Andy Vajna kicsit ugyan elaludt, de azért azt tudja, feleségének nincsenek tévés ambíciói

Mindenki megnyugodhat: Vajna Timi nem lesz időjós a TV2-n. Legalábbis erre lehet következtetni abból, amit Andy Vajna, a kereskedelmi csatorna tulajdonosa a Borsnak nyilatkozott; közvetlenül azelőtt, hogy szunyókált volna egy keveset – egy nyilvános rendezvény közepén.

A kormánybiztos és neje egy Kárász Róbert nevéhez fűződő, jótékony célra összegyűlt pénzből finanszírozott kávézó megnyitóján vett részt, ahol fogyatékkal élők jutnak munkalehetőséghez. Andy Vajna számára azonban túl hosszúnak (urambocsá’ unalmasnak?) bizonyult a köszöntőbeszéd, ugyanis a lapban megjelent fotók tanúsága szerint élete párjának kellett megbökdösni, hogy ugyan, ébredjen már fel. Miközben ráadásul épp az ő segítőkészségüket méltatta a szervező.

A kínos közjáték előtt azért Vajna a bulvárlap kérdéseire is válaszolt, amik leginkább a TV2 személyi változásait, és ezekben Vajna Timi szerepét firtatták.

“A TV2 átalakítását még csak most kezdtük el, sok műsorötletünk van, ennek eredménye az év második fe­lében lesz majd látható. Jelen pillanatban nincs olyan, akit szeretnénk még a csatornához csábítani. A feleségem jelenleg a vállalkozásaira koncentrál, és nem tudok arról, hogy televíziós ambíciói lennének. TV2-nél ilyen kérdésekben egyébként is a csatorna menedzsmentje dönt, nem a tulajdonos” – mondta el az álmos producer.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik