Szórakozás

Gyászol a Schobert család

Hiába osztotta meg tegnap a jó hírt a Schobert család, hogy Lara lova túl van súlyos műtétjén és már lábadozik, most mégis sírással telik a napjuk. A fitneszguru kutyája ugyanis csütörtök reggel meghalt. Schobert Norbi már egy ideje készült a tragédiára lelkiekben, hiszen január végén már az altatás is szóba került az eb rosszullétei miatt, akkor azonban csodával határos módon jobban lett Szultán.

“Köszönöm, hogy az elmúlt időben szurkoltatok nekünk, de sajnos ma reggel végleg elaludt az én Legjobb Barátom….” – írta Norbi.

Köszönöm, hogy az elmúlt időben szurkoltatok nekünk, de sajnos ma reggel végleg elaludt az én Legjobb Barátom….

Közzétette: Norbi Update – 2016. március 9.

 

Felesége, Réka is megható sorokkal búcsúzott. “14 csodás év, rengeteg feledhetetlen, közös pillanat… Soha nem feledem amikor a kanapén sorakozò kiskutyák közül lehuppantál a földre és odaszaladtál hozzám… Te választottál ki minket gazdinak… Karácsonyi ajándék voltál és az életünk egyik legfontosabb része lettél. Lara a hátadba kapaszkodva állt fel először és Te òvatosan vigyáztad lépteit… amíg mi napközben dolgoztunk, a muskátlis ládáimban rendet tettél unalmadban… és még sorolhatnám a megrágott cipők számát, a sok-sok közös futást… Annyira NAGYON fáj, hogy elmentél… Drága Szulti! Drága Igaz Barátunk! Nyugodj békében! A mi szívünkben itt élsz mindig!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik