Szórakozás

Gönczi Gábor csúcsgázsiért válthat csatornát

Ahogy azt már tegnap megírtuk, a Fókusz helyett ezután majd a TV2 híradójában lesz látható Gönczi Gábor, akinek az átigazolása így a hírigazgató, Szalai Vivien első komoly sikerének is betudható.

A Blikk úgy tudja, a műsorvezető döntése váratlanul érte az RTL Klub vezetőségét, így nem véletlen, hogy a felmondási idejét is ledolgoztatják Gönczivel, holott ez egyáltalán nem mondható bevett szokásnak tévés körökben.

“Ez igencsak szokatlan a média világában, hiszen ezek bizalmi állások, s ha tudják, hogy valaki már megegyezett a konkurenciával, attól azonnali hatállyal szoktak elköszönni” – mondta egy bennfentes a lapnak, ahol azt is tudni vélik, milyen összegért érte meg a váltás a 18 évet egy csatornánál lehúzó tévésnek.

Állítólag az a hír járja, hogy Gönczi Gábor 1,5–1,8 millió forint körüli összeget kap majd az új munkahelyén, ami százezrekkel több mint amit eddig keresett. Ettől függetlenül azért valószínű az is, hogy elsősorban inkább szakmai indokok állhatnak a háttérben, hiszen főműsoridőben hírműsort vezetni, és egy csatorna egyik vezető arcának lenni karrier szempontjából sem elhanyagolható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik