Szórakozás

Csütörtökön Uberrel rendelhetsz kiskutyát játszani! Még egyszer elmondom: Uberrel, kiskutyát, játszani!!!

Az Uber egészen szokatlan akciót talált ki csütörtökre. Konkrétan mentésre váró kiskutyákat rendelhetsz, hogy megsétáltathasd őket, ha pihenni szeretnél.

Március 10-én, csütörtökön, 12.00-16.00 óra között, az applikációban válaszd az UberPUPPIES-nézetet, és hívj terápiás- és menhelyről mentett kutyát, kísérő trénerrel! Legyél akár otthon vagy az irodában, negyed órára elviszünk neked egy kutyust, amelyet megsétáltathatsz vagy játszhatsz vele. Előreláthatólag nagyon magas lesz a rendelési szint, ezért azt javasoljuk, hogy próbálkozz türelmesen.

Írják. Azért arra figyelmeztetnek, hogy

*Amennyiben megrendeled bármelyik kutyust a munkahelyedre, elsőként kérünk bizonyosodj meg róla, hogy az irodád, illetve az épület is kutyabarát, illetve, fontos, hogy ne legyen kutyusokra allergiás ember a közeledben.

Az UberPUPPIES díja háromezer forint, de akcióból befolyt teljes összeget a Tükör Módszer segítségével, a családbarát- és felelős kutyatartás jegyében, az alábbi menhelyeknek adományozzák: Etyeki Állatvédők Egyesülete, Kóborka Menhely, Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület, Noé Állatotthon.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik