Szórakozás

Charlie Sheen visszatér a mozivászonra

Charlie-Sheen(960x640).jpg (charlie sheen, )
Charlie-Sheen(960x640).jpg (charlie sheen, )

Az 50 éves színész végre lehetőséget kapott arra, hogy ne csak botrányaival szerepeljen az újságok hasábjain, felkérték ugyanis egy független film egyik főszerepére. Charlie Sheen azóta egyáltalán nem is szerepelt képernyőn, mióta tavaly novemberben bevallotta, hogy HIV-pozitív, de utolsó nagyobb szerepe óta is eltelt már közel két év.

A Martin Guigui rendezésében készülő Nine Eleven a 2001. szeptember 11-i terrortámadást dolgozza fel, a történet középpontjában pedig öt szereplő áll majd, akik egy liftbe ragadva várják a sorsukat. Charlie Sheen mellett az Oscar-díjas Whoopi Goldberg is szerepet kapott a drámában – írja a DailyMail.

A film egyik producere, Mark Burg, aki egyébként Sheen menedzsere is, elmondta, hogy különösen nagy öröm az, hogy mind Charlie, mind pedig Whoopi elfogadták a felkérést, hiszen ők igazi New York-iak, így erőteljesen tudnak azonosulni a szerepükkel.

A munkába már bele is vágtak, hétfőn elkezdték a forgatásokat, Sheen pedig örül. “Mélyen kötődöm a történethez és nagyon izgatott vagyok, hogy egy kedves barátommal, Whoopi Goldberggel dolgozhatok együtt” – mondta a színész.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik